2015. november 29., vasárnap

ÁLMOMBAN MÁR LÁTTALAK BLU-RAY ÚJ - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Álmomban már láttalak - Blu-Ray
(Maid in Manhattan, 2002)
Tartalom: Hamupipőke története nem mese. Vagy ha az, a mesék manapság is valóra válhatnak: még New Yorkban is. Marisa Venture egy elegáns szálloda szobalánya. Egy nap játékból felpróbálja egy vendég estélyi ruháját, véletlenül rányit egy férfi, rámosolyog, ő visszamosolyog és amikor legközelebb találkoznak, a férfi meg van róla győződve, hogy a csodálatos nő, akivel megismerkedett ötcsillagos vendég az ötcsillagos szállodában, akárcsak ő. Marisa nem hazudik, de azért nem vallja be az igazságot. Bujkál, füllent, trükközik: miközben egyszerű szobalány a hotelben, vendég is: nappal mos és vasal, este új lovagja karján belibben a kivilágított étterembe. De ő is sejti, hogy ez nem tarthat soká: előbb-utóbb lebukik, és egyáltalán nem biztos, hogy rajta múlik, melyiket választja a két élete közül.
Rendezte: ! Wayne Wang
Szereplők: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Stanley Tucci, Tyler Posey, Frances Conroy...
Stílus: vígjáték, romantikus
Bővebb információk a filmről itt: Álmomban már láttalak
Hangok: magyar (Dolby Digital 5. 1), angol (Dolby True HD), cseh (Dolby Digital 5. 1), lengyel (Dolby Digital 5. 1), orosz (Dolby Digital 5. 1)
Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, hindi, horvát, izlandi, lengyel, litván, román, szlovén, török
Képformátum: 2. 40: 1 anamorf
Extrák:
- interaktív menü
- közvetlen jelenetválasztás
- bakiparádé

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2015-12-19 23:40 . ÁLMOMBAN MÁR LÁTTALAK BLU-RAY ÚJ - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése