2016. február 26., péntek

TOSZKÁNA tenger+wellness Green Park Resort****5nap - Jelenlegi ára: 79 900 Ft


 
Green Park Resort****superior
Tirrenia/ Toszkana/ Olaszország
Wellness és relax Toszkánában
5 nap / 4 éj 2 személy részére kétágyas superior szobában büféreggelivel
  
 
A csomag tartalma
5 nap / 4 éjszaka kétágyas superior szobában 2 személy részére 
bőséges ínyenc büféreggeli
naponta belépés a wellnessrészlegbe  (kb. 2000m2) szaunavilággal, medencével, pihenőrésszel, fitnesz-teremmel és beauty-zónával
szabadtéri medence a nyári hónapokban napernyővel és nyugágyakkal
parkolóhely
 Foglalást kérésre intézem.
 
 
 
Köszönti Önt a Green Park Resort 4* superior
Green Park Resort az a hely, ahol teljes pihenésben végre időt szánhat magára. Itt a gyönyörű természet üdvözlő vendéglátással keveredik, hogy a jólét nyaralását kínálja Önnek
A Tirrén-tenger kékje, az 5 hektáros zöld erdők,! és egy csodálatos strand finom szemű homokból álló gördülő dűnékkel, kiváló hangulatot teremt egy felejthetetlen nyaraláshoz.
A Green Park Resort építészetének célja a kapcsolat kialakítása Ön és a természet között. Legyen körülvéve fénnyel és szépséggel, egy elegáns, mégis meghitt légkörben.
A villák, a szabadtéri medence hidro-masszázzsal, a tenisz pályák és virágos kertek mind az évszázados erdőkben fészkelnek.
Egy hely, ahol megújíthatja testét és szellemét, a Green Park Resort csak 13 km-re található a taxi megállótól és a vasút állomástól, valamint 400 méterre az autóbuszállomástól, amely lehetővé teszi, hogy kirándulásokra mehessen a környéken.
    
A Hotel
Az egy hűvös fenyőerdőben fekvő Green Park szálloda saját homokos stranddal, ingyenes szabadtéri medencével, valamint egy wellness-központtal várja vendégeit. Az üdülőhely ! a Calambrone üdülőterület tengerpartján fekszik, Livorno! városától északra.
A Green Park tágas, légkondicionált szobái különálló villákban találhatók. Minden szoba elegáns parkettás padlóval, klasszikus, fából készült bútorokkal és márvány fürdőszobával rendelkezik.
A hagyományos toszkán ételekre specializálódott Le Ginestre étterem egész évben nyitva tart. Nyáron a medence mellett grill és a Lunasia ínyenc étterem is rendelkezésre áll. Bőséges svédasztalos reggelit szolgálnak fel.
A Green Park Resort ingyenes parkolást biztosít közvetlenül Tirrenia városának Cosmopolitan golfklubja előtt. A Fi-Pi-Li autópálya livornói kijárata egy 5-perces autóútra fekszik.
 
Wellness
... A mintegy 2000m ² -es wellnessrészleg a következő szolgáltatásokkal kényeztet: medence (20 m x 6 m), hidromasszázs, pezsgőfürdő, szauna, török fürdő, relaxációs szoba, fitness center.
Felár ellenében: egészségügyi és s! zépségápolási kezelések, thermarium, szolárium.
A nyári hónapokban,: szabadtéri medence napozóágyakkal és napernyőkkel. A teniszpálya térítés ellenében vehető igénybe.
 
Szobák
 
A hotel 148 szobával rendelkezik, 6 darab két szintes épületre osztva, harmonikusan egy parkban elhelyezkedve.
A szobák nagyon elegánsak és ízlésesen berendezettek.
Minden szoba fürdőszobával, WC-vel,  hajszárítóval, telefonnal,  Sat. -TV-vel, minibárral és klímával felszerelt.
 
        
 
Toszkána
Toszkána az egyik legkeresettebb olaszországi úticél! Toszkánát adottságai egész évben vonzóvá teszik a túristák körében! Toszkána 330 km-es homokos tengerpartja, a mesés szépségű toszkán táj, történelmi jelentőségű városai: Firenze, Siena, Lucca, Pisa, San Gimignano, Cortona, Volterra kifogyhatatlan látnivalók sorát kínálja a Tosz! kánába utazóknak!
            
 
   Információ
Green Park Resort, 4*s
56128 Tirrenia/ Pisa-Calambrone
Az utalvány 1 évig érvényes, szabad helyek függvényében. Kivéve: Szilveszter, Húsvét, Július, Augusztus Vásárok és Kongresszusok idején.  
 
A szabad helyek utáni érdeklődés és a gyermekek után fizetendő többletköltség a szállodával történő egyeztetést igényel.
Az utalvány szabadon átruházható, ezért ajándéknak is kiváló!
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 79 900 Ft
Az aukció vége: 2016-03-18 22:24 . TOSZKÁNA tenger+wellness Green Park Resort****5nap - Jelenlegi ára: 79 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése