2017. július 24., hétfő

My Little Friends állatos könyöklő 38x55cm - Jelenlegi ára: 1 090 Ft

Játék lesz a tanulás ezzel a nagyszerű kisállatos íróasztal kiegészítővel, hiszen számos fontos információt rejt hátoldala. A tündérien aranyos kisállatos grafika és a lágy rózsaszín árnyalatokban pompázó alapszín igazán lányos külalakot eredményez. A könyöklőt az íróasztal tetejére helyezve alátétként használhatod, így megóvhatod asztalod a karcolódásoktól, sérülésektől. A könyöklő hátulján találkozhatsz szorzótáblával, angol nyelv ismerettel melyben a színeket, a hét napjait és a hónapokat is megtanulhatod. Az ár 1 db termékre vonatkozik, kérjük a kiválasztott változatot a megjegyzés rovatban feltüntetni szíveskedjenek! Jellemzők: - My Little Friend design- Vastag laminált anyagból készült- Tananyag található a hátoldalán- Méret: 38x55cm 4 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 1 090 Ft
Az aukció vége: 2017-08-14 18:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése