2017. október 29., vasárnap

Timberland Thermolite bakancs 37-es - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Eladó világosbarna TIMBERLAND bakancs 37-es Thermolite béléssel
UK:   4        EUR:   37     CM:   23, 5    US:   6, 5
Timberland
A Timberland márka története 1952-re nyúlik vissza, amikor Nathan Swartz cipőkészítő megalapította az akkor még Abington Shoe Company névre hallgató cégét. Az ő fia alkotta meg 1973-ban az első vízálló csizmát, Timberland néven, mely annyira sikeres lett, hogy átkeresztelték cégüket. A nyolcvanas években mutatták be először termékeiket az olasz piacon, mely a nemzetközi terjeszkedés kezdete volt. Mára már több mint 82 országban van üzletük.  
A cég ma a VF Corporation részeként működik, és a világ egyik piacvezető cégének számít minőségi lábbelik, ruhadarabok és kiegészítők gyártása terén. Vásárlói a kiváló és tartós minőség, valamint a mesteri kidolgozás miatt választják termékeiket, és azért, mert tisztában vannak vele, hogy a Timberland cipőket úgy tervezik, hogy ellenálljanak a legridegebb időjárási körülményeknek is.
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 14:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése