2018. március 28., szerda

Nespresso Inissia White, Krups + 100 kávékapszula - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Ugyan nem George-nak hívnak, de a kávém ugyanolyan finom és magam is ezt iszom.
Ön egy új, originált Nespresso gépet vásárol 100 db kapszulával, a következő felosztásban:
Nespresso kávékapszula „ Bach“
Prémium minőségű. Finoman kiegyensúlyozott, mégis erős ízvilágú. Tejhab és csokoládéreszelék után áhitozik. Szerelmeseknek, a Maffia tagjainak és későn ivóknak.
Nespresso kávékapszula, mely minden Nespresso kávégépbe illik. 100% arabica kávébabból készült erős pörköléssel, kifejezetten az enyhe Espresso/Cappuccino és hosszú kávékhoz.
Sűrű egy leheletnyi keserű csokoládé ízzel, kevésbé savas. Sötétre pörkölve, hogy kiemelje a karamell és a csokoládé ízét. Aromás és nagyon gazdag, karakteres pörkölés. 7-es erősség.
Nespresso kávékapszula „ CHOPIN“
Prémium minőségű. Azoknak akik feketén isszák, éjszaka dolgoznak, nehezen ébrednek, inspirációt keresőknek és ínyenceknek.
Nespresso kávékapszula, mely minden Nespresso kávégépbe illik. 100% arabica kávébabból készült erős pörköléssel, kifejezetten az enyhe Espresso / Cappuccino és hosszú kávékhoz. Aromás és nagyon gazdag, karakteres pörkölés. 7-es erősség. Sűrű és gyümölcsös, vérnarancs aromával és viola illattal. Sötétre pörkölve, hogy kiemelje a karamell és a csokoládé édes ízét. Enyhén savas, virágos lecsengéssel. Ez a kávé különösen alkalmas Espresso-hoz, hosszú kávéhoz és tejjel való keverésre.
Nespresso kávékapszula „ DEBUSSY“
Prémium minőségű. Születésnapra, névnapra, Valentin napra, anyák napjára vagy bármikor, amikor egy csésze napsütésre vágyunk.
Nespresso kávékapszula, mely minden Nespresso kávégépbe illik. 100% arabica kávébabból készült enyhe pörköléssel, kifejezetten az enyhe Espresso / Cappuccino és hosszú kávékhoz. 5-ös erősség. Gyümölcsösen lüktető, enyhe keserédes ízzel.   Ebben a kávéban a viola és a mandarin gyümölcsös aromáját fedezhetjük fel. Érett íz élénk savassággal a végén édeskés lecsengéssel.
Nespresso kávékapszula „ MOZART“
Prémium minőségű. Reggelihez, uzsonnához, zsúrokhoz, rokonoknak és persze a gazdag amerikai nagybácsinak.
Nespresso kávékapszula, mely minden Nespresso kávégépbe illik. 100% arabica kávébabból készült sötét pörköléssel, kifejezetten a Espresso / Cappuccino-hoz. 8-as erősség.
Aromás és gazdag pörkölés, mely a keserű csokoládé, dió és a cédrusfa ízvilágát bontakoztatja ki. A kávé lecsengése édes, kissé fűszeres.
Nespresso kávékapszula „ STRAUSS“
Prémium minőségű. Villásreggelihez, traccspartikhoz, csajos délutánokhoz és azoknak, akik szeretnek a kávéba kekszet mártogatni.
Nespresso kávékapszula, mely minden Nespresso kávégépbe illik. 100% arabica kávébabból készült enyhe pörköléssel, kifejezetten a Espresso-hoz és hosszú kávéhoz. 4-es erősség. Gyümölcsösen vibráló, vérnarancs aromával és viola illattal. Élénk savassággal és a végén édes lecsengéssel.
Nespresso kávékapszula „ LISZT“
Prémium minőségű. Éjszakai baglyoknak, hallgatóknak a vizsgaidőszakban, újságíróknak, hekkereknek vagy azoknak, akik előnyben részesítenek egy letisztult karaktert.
Nespresso kávékapszula, mely minden Nespresso kávégépbe illik. 100% arabica kávébabból készült sötét pörköléssel, kifejezetten a Ristretto / Espresso / Cappuccino-hoz. Egy gazdag és aromás keverék a legfinomabb arabica kávébabból. Sötétre pörkölve, egy leheletnyi krémes karamell és csokoládé felhanggal. Ez a szokatlanul erős kávé nagyon testes és élénk. 10-es erősség.


Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2018-04-18 22:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése