2018. augusztus 26., vasárnap

Akváriumi szűrő 550L/H - Bioszűrő Resun BF-200 - Jelenlegi ára: 7 600 Ft

A Resun biológiai szűrő kiválóan alkalmas az akvárium élőterének természetes beállítására. A szűrődoboz három kamrája mind más funkciókat lát el, ezzel megtisztítva a vizet, biztosítva a lehető legjobb életteret a halak és más vízi élőlények számára.
Édes-, és sósvízhez egyaránt használható
Fő-, és mellékszűrőnek egyaránt alkalmas
Tökéletesen rögzül az akvárium falára
A szűrőanyagok és a szivattyú a csomag része (a fűtőberendezés nem a csomag része! ) A tartozékok beazonosításához használja az eredeti doboz oldalán található ábrákat.
Méret: kb. 32*9*22 cm
Szivattyú teljesítmény: 550L/H, 7W, 200 literig ajánlott
Szivacs szűrőtöltet mérete: 9*9*8 cm
Aktív szén szűrőtöltet tömege: 250 g
Kerámia gyűrű szűrőtöltet tömege: 250 g
Elektromos kábel hossza: 170 cm
 
1. kamra: Itt folyik át az akvárium vize először. A víz hőmérsékletének beállítását szolgálja. Ide rögzíthetjük a fűtőberendezést (nem része a csomagnak), ami a szűrődoboz belsejében rejtve marad, védve a mechanikai sérülésektől. Az akvárium lakói számára is hozzáférhetetlen, megvédve őket az esetleges égési sérülésektől.
2. kamra: A víz szűrését szolgálja. A háromfázisú szűrés teszi ezt a készüléket ideális választássá megannyi akváriumhoz. A) Mechanikai szűrés: a szűrőszivacs (2) kiszűri a szemmel látható szennyeződéseket. B) Kémiai szűrés: az aktív szén magába szívja a szagokat és elszíneződéseket C) Biológiai szűrés: a kerámiagyűrűk a hasznos baktériumok szaporodásához szükséges életteret biztosítják. Az itt élő baktériumok a halak salakanyagait bontják le.
3. kamra: A víz keringetéséért felelős. Az itt található szivattyú visszajuttatja az akváriumba a tisztított vizet és oldott oxigént.
Maximum 35 C fokos vízben üzemeltethető.


Jelenlegi ára: 7 600 Ft
Az aukció vége: 2018-09-15 23:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése