2019. március 26., kedd

Kisállat szőreltávolító kesztyű "true touch".ÚJ - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Imádjuk az állatokat, valószínűleg vagyunk ezzel így egy páran. Imádjuk szeretgetni őket, babusgatni, és egészen addig ölelgetni, míg szeretetünk utolsó szem morzsáját is átadtuk.
Szerencsére a találmányok és vívmányok korában, a problémákra pillanatok alatt találhatunk megoldást, ahogyan a szöszök eltávolítására is, hála a ruhaszösz eltávolító hengernek. Ezek a kütyük többféle méretben, színben és kialakításban kaphatóak, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapokat.
Használata igen egyszerű, nem igényel semmilyen szaktudást
Rajong kedvencéért, de elege van a sok lehulló szőrből, ami mindenhol ott van a szőnyegen, az ágyon, a ruháin, a bútorokon, a padlón, tehát mindenhol? A True Touch ötujjas szőrápoló kesztyűvel, gyorsan, kíméletesen és hatékonyan összegyűjtheti a kihullott szőrt, miközben kedvence élvezi a törődést. Kedvence élvezni fogja a masszázst, míg a 180 fogas szilikon-sörte a mélyebben megbújó szálakat és piszkot is fellazíthatja, majd kiemeli a bundából akár egy mágnes.
Főbb tulajdonságok:
- 180 fogas szilikon-sörte
- gyors, kíméletes
- kutyáknak és macskáknak egyaránt
Néz szét aukcióim között. Költséget spórolhatsz.   Leütés után a vaterától / teszvesztől kapott vásárlási tájékoztatót kérlek olvasd el. 1 héten 1x eljutok a FoxPost csomagautomatához. Több darab van.


Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2019-04-16 14:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése