2019. november 29., péntek

Német sapka. Talán hitlerjugend - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

A képeken is látható állapotban. A képeket az eladó tárgyról készítettem.   Szerintem  repró, de nem értek hozzá.  
Kérem alaposan nézze meg a képeket és ha kérdése van az eladó termékkel kapcsolatban, nagyon szívesen válaszolok rá, csak kérem licitálás előtt tegye fel. Licittörlés, csere, visszavásárlás nincs.
A vételár jóváírása után, megvásárolt terméket, biztonságos csomagolásban, max. 2 munkanapon belül, csak magyarországi címre postázom. Utánvétellel NEM szállítok! Sima küldeményként semmit nem adok fel, még a vevő kérésére sem, mivel ha bármi probléma adódik a posta részéről, akkor nem fizet kártérítést, és én sem tudom bizonyítani, hogy valóban feladtam a küldeményt. Köszönöm hogy elolvasta a tájékoztatómat.
Az önkényuralmi jelképeket is tartalmazó termékeket csak mint a történelem egy részét bemutató tárgyat árulom. Az esetlegesen hozzá kapcsolódó ideológiákat nem vallom, azoktól teljes mértékben elhatárolódom. A meghirdetett termék eladásának nem célja, hogy előmozdítsa a náci, kommunista, vagy bármely más rendszer ideológiájának terjedését! Az Eladó nem azonosul semmilyen módon az eladásra felkínált tárgyon szereplő jelképek politikai nézeteivel. Ez csupán egy történelmi tárgy /korhű/, melyet fel lehet használni oktatási célra, gyűjteményi bemutatásra , illetve hivatalos egyesületek által szervezett hadijátékok lebonyolítására.

Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-20 18:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése