2020. április 27., hétfő

Maca gyökér 1600mg 120 kapszula Piping Rock - Jelenlegi ára: 4 900 Ft


A Maca Gyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják. Nevezték már „ Perui Ginzengnek”, „ Perui Viagrának”, „ Csodaszernek”, valamint a „ 21. szd Eledelének” is. A Maca nagyon népszerűvé vált potenciafokozó hatásának köszönhetően.
Vannak egyéb előnyös tulajdonságai is, melyek ugyancsak széles körben ismertek, ilyen pl. energizáló, erősítő, állóképesség javító hatása, valamint a jobb érzelmi állapot elősegítése is.
A Maca rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes kiegészítője. Majdnem olyan, mint egy komplett multivitamin készítmény. Ha nem szedsz multivitamint, de szeded a Maca-t, nem túl sok dolog marad ki a napi étrendedből.
Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Nem jobb vagy rosszabb a hatása egyik nemre nézve sem.
Bár nem a ginzengfélék családjába tartozik, a Maca is adaptogén növény. Azt szem előtt kell tartani, hogy az adaptogének nem azonnal, hanem fokozatosan fejtik ki hatásukat. A legjobb hatás elérése érdekében folyamatosan használni kell őket.
1 kapszula tartalmaz:
 adagszám:   120
 Adagonkénti
mennyiség% Napi
érték
(NÉ)
Maca gyökér (Lepidium meyenii) (gumó) (400 mg 4: 1 kivonatból)
    1, 600 mg
      *
További összetevők:  Zselatin kapszula, Növényi magnézium-sztearát, Szilícium-dioxid, Rizspor
Utasítások:  Felnőtteknek: 1 gyorsan oldódó kapszula napi 3 alkalommal, lehetőleg étkezésekkor.


Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2020-04-27 14:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése