2020. október 30., péntek

STV21 kamuTV - TV szimulátor (fehér) - a betörők ellen - Jelenlegi ára: 3 980 Ft

STV21 kamuTV - TV szimulátor (fehér) - a betörők ellen
A betörők a könnyű prédát lesik, de nem jönnek zavarba a biztonsági rácstól vagy riasztótól sem. Viszont ki nem állhatják, ha van a házban vagy a lakásban valaki. Ilyenkor gyorsan továbbállnak.
Az STV21 kamuTV© pontosan olyan vibráló fényhatást hoz létre, mint egy bekapcsolt televízió.
A készülékben található tucatnyi, nagy fényerejű, színes LED-et egy speciális, erre a célra kifejlesztett véletlen program vezérli, egy bekapcsolt TV képernyőjén futó műsor illúzióját keltve.  Ez még a hivatásos betörőket is megtéveszti és azt gondolják, hogy van otthon valaki. Ezzel radikálisan csökken a betörés valószínűsége.
A kisméretű, ütésálló műanyag házba épített eszköz fogyasztása csekély (mindössze 2, 5 W). A három választható program közül kettő sötétedésre indul és meghatározott ideig fut, míg a harmadik folyamatos.
Nemcsak a nyaralás vagy esti program lehet így gondtalan, de az egyedülállók is hasznát veszik, ha a szomszéd szobában be van kapcsolva egy kamuTV© azt a benyomást keltve, hogy többen vannnak a lakásban.  
Legfontosabb jellemzők:  
- mozgókép-, szín- és jelenetszimuláció
- beépített szürkület érzékelő és időzítő
- csekély fogyasztás
- tápfeszültség és áramfelvétel: 9 V / 300 mA
- hálózati adapter a csomagban
- méretek: 85 x 70 x 60 mm
- tömeg: 80 g 
Miért vásárolják ezt a terméket?
- Hatékonyan és olcsón tartja távol a hívatlan látogatókat.
- Háromféle program
- Egyszerű kezelés és üzemeltetés
Áfás számla, 1 év garancia. Személyes átvétel cégünknél, Budapesten a XV. kerületben minden munkanap 9-17h között, főútvonalnál, Zugló mellett, könnyű parkolás, villamos & busz megálló 30 m. Házhoz szállítás futárszolgálattal. Utánvét: 980 Ft, előre utalás: 580 Ft. A szállítási díj több termék vásárlásakor sem emelkedik.


Jelenlegi ára: 3 980 Ft
Az aukció vége: 2020-10-30 21:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése