2021. április 30., péntek

Soundking AK20-BA basscombo hangfal + erősítő, 20W RMS, új !!! - Jelenlegi ára: 29 900 Ft


  Soundking AK20-BA basscombo hangfal + erősítő, 20W RMS, új !!!  
A Soundking combó erősítő/hangfal leginkább basszu gitárhoz való, 20W RMS és 60 W zenei teljesítménnyel, 20 cm-es hangszóróval,    szép kivitel, műbőr borítással, sarokvédőkkel, dobozában, prospektussal, teljesen új állapotban eladó !
A Soundking gitár kombó bevált tulajdonságai és a verhetetlen ár-teljesítmény aránya végre elérhető basszus változatban is !   Ez a Soundking "kisfiú" abszolút fénypont az edzésfokozók között .   A súlya mindössze 7, 5 kg !   A szilárd ház, a műanyag sarkokkal is tökéletesen otthon érezheti magát az úton, és mindössze 32 cm magasságban az AK20-BA nemcsak hihetetlenül kényelmesen hordozható, hanem a legkisebb autóban és bármilyen íróasztal alatt elfér .
Különleges extra ebben az árkategóriában az integrált 4 sávos hangszínszabályzó, tekerős potméterekkel felszerelve a basszus, a közép, a magas és a jelenlét érdekében, az AK20-BA optimális testreszabási lehetőségeket kínál a személyes hangötletekhez .   Mindenekelőtt a kiegészítő jelenlét-vezérlő ezt a basszuserősítőt elválasztja a versenytársaktól .   A jelenlét kissé felfordítva gyönyörű, ezüstös színvonalú hangot ad az általános hangzáshoz, finoman javítva és finomítva basszusgitárjának árnyalatait .   A beépített fejhallgató-csatlakozó lehetővé teszi a basszusgitár napközbeni vagy éjszakai időben való eltöltését anélkül, hogy a szomszédokat vagy a családtagokat zavarná: valóban értékes szolgáltatás, nem csak kezdőknek!
Függetlenül attól, hogy teljes újonc vagy mobil basszus fanatikus - valóban élvezni fogja ezt a kompakt és megfizethető erősítőt !
Az AK20-BA Combo kezelőpanelje elsősorban basszusgitárokat fog meggyőzni: Az alapvető fontosságúakhoz igazítva az AK20BA egyértelmű és egyértelmű beállítási lehetőségeket kínál .   A gitár és a fejhallgató csatlakozóaljzatai mellett megtalálhatók az öt hangerőszabályzó gomb és a négysávos hangszínszabályozó.  Segítségével gyorsan és egyszerűen beállíthatja az erősítő hangját az egyéni igényekhez, hozzáadásával vagy eltávolításával a basszust, a midi-t, a magasot és a jelenlétét .   Profi működés haszontalan habarcs helyett !
A csodálatosan könnyű ház robusztus műanyag sarkokkal van felszerelve a védelem érdekében, és tetején praktikus hordozófogantyúval rendelkezik .   Kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően az AK20-BA ideális választás azok számára, akik folyamatosan mozognak és jó gyakorlati erősítőt igényelnek.  20 wattos RMS teljesítményével elegendő nyomást biztosít az önálló edzéshez vagy akusztikus kollégákhoz.
Műszaki adatai :
20 W (RMS) és 60 W zenei teljesítményű beépített erősítő
8 "-os ( 20 cm-es ) bass hangszóró
Hangerő-szabályozás
4 sávos hangszínszabályzó: basszus, középső, magas hang, jelenlét
fejhallgató kimenet
Védő sarkok erős műanyagból
Hordozó fül a hangfal tetején
Méretek ( szélesség x magasság x mélység ) : 340 x 320 x 210 mm
Súly: csak 7, 5 kg
Nézze meg a fiam lapján lévő több mint 300 termékünket is, az ő Tesz-Vesz neve "pentelaci", és ott kattintson   "Az eladó összes aukciójának megtekintése" címszóra ! ( Elektronika, bútor, lakásfelszerelés, háztartási-gép, játék, modell, sporteszköz, kisgépek, stb. kategóriákban sok-sok használt termék !!! )


Jelenlegi ára: 29 900 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 22:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése