2021. október 29., péntek

Tupperware új mikroszálas törlőkendő üvegfelülethez 2db akciósan eladó - Jelenlegi ára: 6 690 Ft

Tupperware új mikroszálas törlőkendő üvegfelületekhez 2db
Rövid és sűrű szövésű, ha felülről rá nézünk olyan, mint egy mikró„ gofri” felülete. A szövésnek és a csomózásnak (mélyedéseknek) köszönhetően kiválóan alkalmas ablakok mosására, üveg és tükör felületek tisztítására, sima vízzel! Magas nedvszívó képessége gyors száradást, csík- és maszatmentes felületet eredményez. Ezen törlőkendő megvédi ablakai, üveg képei, bútorai és tükrei felületét.
A csomag 1 piros és 1 türkiz színű kendőt tartalmaz.
Fontos: A törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet, max. 40° C fokon moshatóak.  Tilos öblítőszert tenni a mosáshoz! Nem kell hozzá tisztítószert használni.
Tisztítás: A tisztításhoz csak egy kevés folyékony szappant használjunk. Lágyító szereket ne használjunk. Mindig ki akasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg, forró radiátorra, konvektorra tilos ráhelyezni. Szárító gépbe nap szabad betenni, mert ha magas hőmérséklet roncsolja az anyagot. A kendőket lehet szárazon illetve nedvesen használni, a mikrószálaknak köszönhetően sima csapvízzel is rendkívül hatékonyak. A kendőket erős, maró vagy fehérítő hatású tisztító szerekkel tilos használni. (domestos, clorox, hipo) Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikrószálak, így a továbbiakban nem használható.
Méret: 41 x 41 cm.
Budapesten személyesen átvehető.
 

Jelenlegi ára: 6 690 Ft
Az aukció vége: 2021-10-29 20:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése