2021. december 3., péntek

nagyon szép, extraelegáns, alkalmi női ruha kicsi méretben, koktélruha NICHOLAS - Jelenlegi ára: 1 700 Ft


Eladó NICHOLAS márkájú, elegáns, alkalmi, lila színű női koktélruha., Oldalán csípőnél szélesedő vonalú. A ruha pánt nélküli, de pánttartókkal rendelkezik. Oldalt cipzározható. Mellben masniszerűen csavart. Hátul középen 20 cm-es részen felvágott.
Pontos méretét sajnos nem tudom megmondani, mivel címkét nem tartalmaz, kisebb női méret, körülbelül EUR női XXS-es méretnek felelhet meg.
 A ruhának az anyaga semennyit nem enged. Pontos anyagösszetételét szintén nem tudom megmondani, de szatén anyagú. Béléssel is rendelkezik, ami valószínűleg poliészter. Vastagabb anyagú, de évszaktól függetlenül bármikor viselhető. Bálozásra kiváló darab.
Hibátlan, újszerű és tökéletes állapotú (nem fakó-élénk színű, nem foltos, nem kinyúlt sehol, nincs szálkihúzódás, nem bolyhos, nem lukas, nem varrott).
PONTOS MÉRT MÉRETEK:
A piactér sablonján megadott értékeket kiterítve mértem. A zárójelben feltűntetett értékek: A kiterített állapotban mért, illetve elasztikus, valamint anyagából adódóan engedő ruhák esetében a körülbelüli maximumig mért értékeket jelentik tól-ig határok között.
Hossz melltől a ruha aljáig mérve: 81 cm.
Csípő bősége: körülbelül 2x48 cm.
Derékbőség:  körülbelül 2x44 cm.
Mellbőség: körülbelül 2x41 cm.
Szivesen válaszolok kérdésekre a termékkel kapcsolatban! Nézd meg a többi aukciómat is, válogass kedvedre! A termékeket vasalva postázom, de többnyire mosást igényelnek. Alkuképes a termék. Ötnél több termék vásárlása esetén 10% kedvezményt adok. Személyes átvétel Szolnokon előre megbeszélt helyen és időpontban megoldható.


Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2021-12-04 04:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése