2017. április 30., vasárnap

ÚJ BONTATLAN indukciós adapter 22 cm - hogy kedvenc edényeinket indukciós főzőlapon is használhassuk - Jelenlegi ára: 5


ÚJ BONTATLAN Wpro indikciós adapter, átmérője 22 cm.
Remek megoldás, ha néhány kedvelt edény nem alkalmas az indukciós technológiához. Először is egy hűtőmágnes, vagy bármilyen kis mágnes segítségével teszteljük le edényeinket. Ha kiderülne, hogy némelyik talpához nem tapad a mágnes, sebaj, ez az indukciós adapter épp erre lett kifejlesztve.  Az indukciós adapter használata lehetővé teszi a hagyományos edények (fazekak, lábasok és serpenyők) használatát az indukciós lapokon.
Ergonómikus, lecsatolható fogójának köszönhetően könnyebben használható és tárolható.
18-24 cm átmérőjű edényekkez használható.
Indukciós főzéshez csak mágnesezhető anyagokból (tehát vasllemez, öntöttvas) készült edények alkalmazhatóak, a háztartásban elterjedt alumínium-, rozsdamentes acélból készült edények indukciós főzéshez nem használhatóak. Mi legyen hát a régi, jól bevált lábosainkkal, edényeinkkel? Ezen a problémán segít a Wpro indukciós főzőlap adapter.
Egyszerűen helyezze az edény alá, és máris használható a régi inox, aluminium, üveg edény.
Az adapter mérete: 22 cm
Nézd meg többi termékemet is, folyamatosan töltöm fel őket, a gyermekruhák mind kisfiam kinőtt vagy érintetlenül átnőtt ruhái. A felnőtt ruhák, cipők is első kézből. Többségében nagyon szép, újszerű állapotú vagy egyszer sem hordott új, márkás holmik. Hibás, foltos, használhatatlan rongyokat nem árulok! Ha mégis van apró hiba, azt jelzem. Füst- és állatszőrmentes lakásból.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
A posta -tól értendő, pontos összeget mérés után tudok mondani!


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2017-05-21 14:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése