2019. május 31., péntek

Philips Lumea Prestige IPL szőrtelenítő készülék SC2009/60, villanófényes szőrtelenítés - Jelenlegi ára: 79 990 Ft


A Philips Lumea Prestige rendszer a leghatékonyabb vezeték nélküli IPL-megoldás, amely lenyűgöző módon megakadályozza a szőrszálak újranövekedését az arcon és a testen. A rendszeresen alkalmazott gyengéd fényimpulzusoknak köszönhetőn minden nap élvezheti bőre simaságát.
Élvezze folyamatosan a sima bőrt*
Testen, arcon, bikinivonalon használandó
15 perc a lábszárak kezelésére
>250 000 lámpavillanás
Vezeték nélküli kialakítás
Biztonságos és hatékony működés otthona kényelmében
A Philips Lumea egy innovatív fényalapú technológiát, az IPL-t (intenzív pulzáló fény) alkalmazza, amelyet professzionális szépségszalonokban használt technológiából fejlesztettek ki. A Philips módosította ezt a technológiát, hogy Ön azt otthona kényelmében is biztonságosan és hatékonyan használhassa. A Philips a világ vezető bőrgyógyászaival szorosan együttműködve fejlesztette ki ezt az áttörést hozó szőreltávolító rendszert. Több mint 10 éven keresztül átfogó fogyasztói kutatást végeztünk több mint 2000 önkéntes segítségével.
Élvezze mindennap bőre simaságát!
A Philips Lumea gyengéd fényimpulzusokat juttat a szőrtüszőkbe. Ennek következtében a szőrszálak növekedése fokozatosan csökken. Ismételt kezeléseket követően bőre érezhetően sima lesz.
Egyszerűen hatékony
Klinikai vizsgálataink kimutatták, hogy alig négy egymást követő, két hetente megismételt kezelés hatására jelentősen csökkent a szőrzet, érezhetően sima bőrfelületet eredményezve. Az eredmények fenntartása érdekében egyszerűen ismételje meg a kezelést, amikor csak szükséges. A kezelések között eltelt idő egyénenként változhat a szőrszálak típusától függően. – A kép nagyításához kattintson a képre az oldal tetején található képgalériában
Többféle szőrzet- és bőrtípushoz egyaránt
A Philips Lumea hatékony eredményeket ér el (természetes) sötét szőke, barna és fekete szőrzettípusokon. Ahogyan más fényalapú kezelések esetében is tapasztalható, a Philips Lumea NEM hatékony vörös, világos szőke és fehér/ősz szőrzeten alkalmazva. A Philips Lumea szintén NEM alkalmas nagyon sötét bőrtípusokhoz.
Biztonságos és hatékony az érzékenyebb területeken is
Nyugodtan használhatja az arc (felső ajak, áll és pajesz) és a test szőrtelenítésére (lábak, hónalj, bikinivonal, has és karok).
Nagy kezelőfelület a gyors használat érdekében
Nagyméretű kezelőfelület a nagyobb területű testrészeken, pl. lábakon végzett gyors használat érdekében.
Arckezelő tartozék az arcszőrzet biztonságos kezeléséhez
Az arckezelő tartozék saját, egyedi tervezésű beépített fényszűrővel rendelkezik a felső ajak, áll és pajesz biztonságos és kényelmes kezeléséhez. Használható a test más érzékeny területein is, például a hónaljon és a nehezen elérhető területeken.
Tartozék a bikinivonal-környék szőreinek speciális kezeléséhez
Bikinivonal-formázó tartozék, a bikinivonal-környék szőreinek hatásos kezeléséhez. Az ezen a területen található szőrzet jellemzően erősebb és vastagabb a lábszőröknél.
Gyengéd kezelés
Gyengéd a bőrhöz.
Vezeték nélküli kényelem
A Lumea egyedülálló vezeték nélküli kialakítása tökéletes megoldás a szőrtelenítésre váró területek kezelésére, bármikor.
Nincs szükség cserealkatrészekre, nincsenek rejtett költségek
A Philips Lumea egy teljes körű megoldás, és a dobozból kivéve azonnal üzemkész. Ami még ennél is fontosabb, nincs szükség cserelámpára vagy gélekre.
Öt állítható fényenergia-beállítás
A Philips Lumea öt állítható fényenergia-beállításának köszönhetően biztosított a gyengéd, ugyanakkor hatékony kezelés. Megfelelően alkalmazva a Philips Lumea IPL-kezelése biztonságos és gyengéd, még érzékeny bőrön és kényes területeken is.
A Lumea Prestige készülékhez luxus védőtok tartozik
A Philips Lumea Prestige készülékhez az egyszerű tárolás érdekében luxus védőtok tartozik.
* a kezelési ütemezés betartása esetén
A készülékhez tartozó töltő csatlakozója nem felel meg az európai szabványnak, ezért a csomag tartalmaz egy átalakítót.


Jelenlegi ára: 79 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-06 09:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése