2019. május 30., csütörtök

Rennesence Wrinkle Filler, Biotissima® Azonnali ránctalanító hatás Matryxyl® 3000 - Jelenlegi ára: 11 499 Ft


A termék megrendelése után 1-2 héten belül postázom, ahogy megérkezik.
Postaköltsége: 685 Ft postán maradóra, több termék esetén is egy postaköltséget kell fizetni, ennek díja: 990 Ft.
20ml
innovativ tehnológia
Matryxyl® 3000et tartalmaz
Hyaluronsavval és A-vitaminnal dúsított formula
csökkenti a ráncok megjelenését
különleges alkalmazási mód
Bemutatás
A bőr mindennap ki van téve a külső tényezőknek, stresszforrásoknak és a szabadgyökök veszélyének. Ezért következetes ápolásra van szüksége. A ráncok az öregedési folyamat következményei. A kor előrehaladtával a sejtek is lassabban osztódnak már, és a dermisznek nevezett belső réteg vékonyodni kezd. Az elasztinhálózat és a kollagénrostok meggyengülnek, és a bőr elveszíti rugalmasságát és hidratáltságát.
Mindez pedig hozzájárul a ráncok megjelenéséhez!
Előnyök és hatások
Rennesence Wrinkle Filler, Biotissima® - A fiatalabb, ránctalan bőr titka.
Rennesence Wrinkle Filler, Biotissima® - Forradalmi termék, amely a feltöltésnek és simításnak köszönhetően csökkenti a ráncok mélységét.
>> Azonnal működik és jelentősen csökkenti a ráncok megjelenését akár 8 órán keresztül.
>> A könnyű és selymes textúra, valamint a pontos alkalmazás segíti a termék könnyű felszívódását a kívánt területen, kisimítva és ragyogóvá varázsolva a bőrt.
>> Az aktív hatóanyagokkal - Matrixyl® 3000, Hialuronsav és A-vitamin - gazdagított formula, hosszú távon ápolja és táplálja a bőrt, valamint fenntartja annak egészségét és védettségét.
Biotissima® Rennesence ráncfeltöltő - és a ráncok a múlt homályába vesznek!
Használati utasítás
Az első használat előtt a fecskendőn csavarj egyet, majd ha szükséges, akkor addig pumpáld erőteljesen az applikátort, amíg a termék tartalma meg nem jelenik. A megtisztitott bőrre vigyük fel direkt a ráncokra. Tartsa meg nyugodt kifejezését néhány másodpercig, aztán ha túl sok terméket vittünk fel a bőrre törölgessük le.
Összetevők
Isodecyl Neopentanoate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Aluminum Starch Octenylsuccinate, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ISONONYL ISONONANOATE, Dimethiconol, C12-15 Alkyl Benzoate, aqua (Water), Parfum (Fragrance), PEG-8 Caprylic/Capric Glycerides, Retinyl Palmitate, Helianthus annuus (Sunflower ) seed oil, Octyldodeceth-25, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Laurate, C18-36 Acid Triglyceride, C18-36 Acid Glycol Ester, Tocopherol, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Decylene Glycol, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7.


Jelenlegi ára: 11 499 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 13:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése