2020. április 25., szombat

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White - Jelenlegi ára: 114 240 Ft

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
 
 
 
Erőteljes robotporszívó felmosás funkcióval
A Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 az 1-ben robotporszívó önállóan biztosítja a különböző felületek nagy hatékonyságú felporszívózását és felmosását az otthonodban. A fejlett LDS lézeres navigációs rendszer valós időben térképezi fel az otthonod területét a maximálisan eredményes tisztítás érdekében. A robotporszívó felszereltségemagában foglalja az intelligens érzékelőt, amely megakadályozza a porszívó akadályokba ütközését, illetve a távoli irányítás lehetőségét is, utóbbi a Mi Home mobilalkalmazásonvagy a hangsegéden keresztül lehetséges.
A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black robotporszívó főbb jellemzői
Robotporszívó és felmosó egy eszközben
2100 Pa-s szívóteljesítmény
LDS precíz lézeres navigációs rendszer
550 ml-es térfogatú portartály
2 az 1-ben kombinált tartály - 300 ml-es portartály és 200 ml-es víztartály
Érzékelők a lépcsőről történő leesés és ütközések ellen
60 dB-es zajszint
Tiltott zónák beállítása
3200 mAh akkumulátor 110 perces üzemidővel
Dokkolóállomás automatikus töltéssel
Vezeték nélküli Wi-Fi interfész
Vezérlés a Mi Home mobilalkalmazással (Android, iOS)
Támogatja a Google Assistant és az Amazon Alexa hangsegédeket
 
 
LDS lézeres navigációs rendszer
A fejlett LDS lézeres navigációs rendszernek köszönhetően a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro robotporszívó valós időben,  6× 360°-os másodpercenkénti teljesítménnyel automatikusan feltérképezi és frissíti a tisztított terület alaprajzát, így a lehető leghatékonyabb útvonalat és összességében tisztítási folyamatot biztosítja. Alézeres érzékelők 8 méteres hatósugarúak, így a készülék pillanatok alatt tökéletes áttekintésben részesül a környezetéről és biztonságosan kikerüli az akadályokat.
 
2 az 1-ben robotporszívó és felmosó
A porszívó két tartályt kínál a számos típusú padló tisztításához. 3 üzemmóddal rendelkezik a porszívózáshoz, a felmosáshoz és a 2 az 1-ben kombinált tisztításhoz. A felmosó precíz adagoló funkcióval büszkélkedhet az adott terület számára legoptimálisabb körülmények megteremtéséhez.
 
Hatékony tisztítás minden felületen
A kefe nélküli elektromos motor maximális szívóereje elérheti a 2100 Pa teljesítményt is, így könnyedén megbirkózik a rendkívül szennyezett területekkel vagy a szőnyeg mélyreható porszívózásával is. Innovatív formatervezésének köszönhető, hogy igazán csendes a működése.
 
Vezérlés mobilalkalmazással
A robotporszívó távolról is vezérelhető a hangsegéd vagy a Mi Home mobilalkalmazáson keresztül, amelyek lehetővé teszik a fejlett funkciók beállítását, az adott tisztítási üzemmód kiválasztását, egy konkrét időszakra tervezett tisztítás ütemezését vagy akár a porszívó azonnali elindítását is.
 
Tisztítási zóna kiválasztása
Az első használat után a készülék automatikusan elmenti a helyiség térképét a mobilalkalmazásban, így könnyedén kiválaszthatod az adott tisztítási zónát. Lehetőséged van az egyes zónákat elnevezni vagy egyesíteni, illetve meghatározhatod a porszívó számára tiltott zónákat is. Továbbá külön tisztítási időszakokat rendelhetsz minden egyeszónához.
 
Intelligens érzékelők
Az intelligens érzékelő valós időben figyeli meg a robotporszívó körüli területet és megakadályozza a készülék akadályokba ütközését vagy leesését a lépcsőről. Amennyiben az akkumulátor kapacitása 15% alá csökken, a porszívó automatikusan visszatér a dokkolóállomásra feltöltődni. Az akkumulátor feltöltése után ott folytatja a tisztítást, aholfélbeszakította a munkáját.
 
Kompakt méretek
A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro készüléke könnyedén birkózik meg és halad át a maximum 2 cm-es akadályokon, így nem okoz neki nehézséget egy alacsonyabb küszöb vagy a szőnyeg széle sem. Másik előnye az alacsony kialakítása, hiszen ennek köszönhetően alaposan megtisztítja a bútorok alatti vagy más nehezen elérhető területeket is.
 

Jelenlegi ára: 114 240 Ft
Az aukció vége: 2020-04-25 19:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése