2021. április 25., vasárnap

GAMER Celsius M730, i7 (E5-1620v2) 16 Gb ddr3, NVidia Quadro K2200 4 Gb vdeokártya - Jelenlegi ára: 125 000 Ft


Fujitsu Celsius M730 
Ez egy workstation, azaz egy normál pc erősített, szerver minőségű, megbízhatóságú változata, viszont normál pc árban
 
Ház:  Tower
Processzor:  Intel XEON E5-1620v2,   s2011,  az i7-4820 xeon megfelelője erősségben is, megbízhatóbb működés mint a hétköznapi i7-nél (viszont nincs prociba integrált videokártya,  de ennek kicsi a jelentősége, mert többinyire belekerül valamilyen bika vga, mint most is... )
             4 mag, 8 szál, azaz 8 x 3, 7 Ghz, 10 Mb L3 cache, turbo órajel 3, 9 Ghz,  
                   
Memória:  16 Gb DDR3 (8 RAM slot, max 128 Gb)
             
Merevlemez:   500 Gb               
Optikai meghajtó:   dvd
                             
VGA:  NVidia Quadro K2200  4 Gb
     
Audio: HD audio 
LAN: Gigabit Ethernet controller  (100 / 1000 Mb)
További információk a gyártó oldalán, vagy:
https: //sp. ts. fujitsu. com/dmsp/Publications/public/ds-CELSIUS-M730. pdf
A termékek ára tartalmazza a 27%-os áfát.
Személyes átvétel csak a budapesti üzletünkben lehetséges.
Csomagküldés előre utalás mellett oldható meg, a szállítási költségek a vevőt terhelik.  
További részletek a termékleírás melletti "szállítási és garanciális feltételek"-nél.
Részletes tájékoztatás a Vatera értesítőjével egyidőben egy külön levélben automatikusan történik (ha nem kapná meg, jelezze, elküldöm manuálisan is).
További termékeim:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=DellFinancialServices
A feltöltött képek illusztrációk, de ugyanerről a típusról készültek. Perifériák, mint pl monitor, billentyűzet, egér, külső kábelek nem képezik ezen aukció tárgyát.  
Felhívom a figyelmet arra is, hogy a vatera és az árukereső besorolásai NEM LEÍRÁS! Azok ugyanolyan félrevezetőek lehetnek, mint a vatera jelenleg is élő, már 10 éve elavult, de most is megjelenített ajánlásai számítógép vásárláshoz,  
https: //www. vatera. hu/szamitastechnika/pc-asztali-szamitogepek/komplett-pc-asztali-szamitogepek/index-c9344. htmlidézem:
"A számítástechnika átszövi mindennapi életünket. Közel negyven éve hódítanak az asztali számítógépek és PC konfigurációk szerte a világban. Az oldalon megtalálható a legismertebb és legkeresettebb márkák számos variációja, legyen szó munkaállomásról vagy játékra, szórakozásra szánt asztali számítógépről. Az Apple a megszokott igényességével és profizmusával uralja a piacteret asztali gépeivel, mint például a Mac Mini, a Mac Pro és a Power Mac valamint a legújabb típusú iMac 27 sorozat egyedi gépeivel. Böngészhetünk az Acer Power asztali, vagy az Acer Aspire all in one gépei között. Az Asrock a viszonylag fiatal piaci múlttal rendelkező gyártók kiemelkedő lendületével kínálja megbízható, nagy teljesítményű és olcsó gépeit vagy éppen az Ion 330-as full hd-s Nettopjait. Nem elhanyagolhatóak az Asus Vintage vagy Mini asztali gépei és EEE Box és S-Presso mini pc-i sem. A megbízható Dell Precision munkaállomásai mellett megtalálhatóak az oldalon az olcsóbb Precision 390 és 490-es gépek és a szintén kiváló ár-érték arányú Optiplexek is. Az MSI Wind Top AE 2280 asztali konfigurációja és a Quartz G31-T bareboneja is színesíti a remek választékot. A Fujitsu Siemens Esprimo és Scaleo P sorozat olcsó árával és megnyerő teljesítményével hódít az aukciók között, míg a HP és az IBM a hosszú évek óta bizonyított kiváló teljesítmény és megbízhatóság miatt keresett termékeikkel szerepelnek. A HP széles skálán kínált olcsó asztali Pc-i között ugyanúgy megtalálható a Compaq DC5100 mint a 7800CMT gamer gép. Nem maradhat ki a választékból a HP Vectra , Workstation vagy a HP Elite sem. Az IBM Lenovo jól ismert ThinkCentre sorozatának kedvelt darabja az S50-52, de szintén bő a választék a Lenovo Small Desktop és Lenovo Ultra Mini számítógépei között is. Az Albacomp termékei oldalán is mindenki találhat saját igényeire szabott konfigurációt. Az egyéb kategóriában jó néhány akciós ajánlat mellett feltűnnek az igazi érdekességek, ritkaságok, mint például a Q 8300-as asztali Pc, az FSC P5615 sorozata vagy a Sony LM1E médiacentere is. Sorolhatnánk még számtalan típust a VIA Artigo Barebone Pc-től a Shuttle Extra Mini gépén át a NEC Powermate-ig. Nézz körül, válogass a több száz asztali PC konfiguráció között, és ha megtaláltad, amit már rég keresel, ne habozz lecsapni rá! Kihagyhatatlan aukciók és kedvező árak várnak rád a Vaterán! "


Jelenlegi ára: 125 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-25 13:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése