2020. május 30., szombat

Ikrektől - Ikreknek Ruhacsomag egyforma pulcsikkal 116-122-128 méret 40. - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Kedves Érdeklődő!
Örömmel irok arról, hogy kinőttünk ezt - azt! Arra gondoltunk, hogy ami még használható, tovább adjuk más ikres vagy nem ikres gyerekeknek és az ebből befolyó összeget nagyobb ruhára, cipőre és persze játékra költenénk.
Nézzük, mi az ami most eladó lett:
A csomag tartalma:
2 db  H. Plenty rövidujjúk 122-es méret Motoros mintás, a szürkén elöl gombostűfejnyi lyuk, használatában nem befolyásoló.
2 db Mentős mintájú rövidujjú 122-es 128 ig jó. Othonra használatra
2 db 65 - feliratos , szarvasmintás pulóverek, kapucnyis. Működő cipzárral. Strapabiró és imádtuk! 122-128 méretben Nagyon hasonló szinűek, árnyalatnyi van. Sötétkék és sötétszürke.
Az állapotukra vonatkozóan nincs nagyobb bajuk!
Minden kibir egy szezont! Csak azért egy szezon, mert ti is kinövitek! : )))))))
Reméljük,  lesz egy testvérpár akinek még nagy örömet okoz majd...
Kérem, hogy akármilyen kérdésed, aggodalmad van a termékkel kapcsolatban, ezt vásárlás előtt tedd meg! Figyelmetlenségből nem tudok " sebtapaszt" tenni a gondodra!
Ezt azon Érdeklődőknek irom le elsősorban, akik sajnos szeretnek szabadidőt forditani az ugratásra.
A termék szállítási költsége a vevőt terheli. Licitálás után, kérlek jelentkezz! 2 napot várok arra, hogy megtegyed. Ennek elmulasztása esetén, újra hirdetem a terméket és ez bizony, rosszul fog érinteni...
Ha megvetted, sikeresen licitáltan megnyerted a termékünket és hozzájárultál a növekedésünkkel járó költségeinkhez:
A vásárlás után:
OTP bankszámlaszámra szeretném kérni az utalásodat a szállítási költséggel együtt, valamint a pontos nevet, címet kérem küldje el, hogy ne akadjon el ezen a csomag megérkezése!
Kérem, ha van rá módod, jelezd számomra külön, hogy utaltál! Van, hogy nem jeleznek a számlára utalásról automatice a bank!
A feladás a / vásárlás kifizetésének napjától számíttott/ 5 munkanapon belül esedékes! Erről általában értesíteni szoktam a vásárlóimat! Csomag/levél számmal együtt!
A FELADÁSI DÍJ ÁTLAGOS, NEM FEDI A VALÓDI DÍJAT, MERT HA TÖBB(ET) VÁSÁROLSZ, VAGY A CÉGEK VÁLTOZTATJÁK A VITELDIJAT MÁS LESZ A TARIFA!
FONTOS: A MÁRCIUS KÖZEPE ÓTA TARTÓ KIEMELTEN RENDKIVÜLI HELYZET MIATT A FELADÁS GLS - VAGY DPD SZOLGÁLATTAL TUDOM FELJESITENI A FELADÁST, MERT NEM LEHET A TARTÓZKODÁSI HELYET ELHAGYNI VALAMINT A POSTÁNK RÖVIDITETT NYITVATARTÁSSAL DOLGOZIK, ÉS MIRE A FELÜGYELETÜNKET ANYA CSAK APA LEVÁLTÁSÁVAL TUDJA MEGOLD
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A BIZALMAT ÉS AMIÉRT MINKET VÁLASZTOTTÁL ILLETVE A TERMÉKEINKET ÉS AZ IDŐT AMIT ERRE FORDITOTTÁL!
Köszönöm szépen a bizalmat, amiért engem választott illetve a termékemet és az idejét amit erre fordított!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-05-31 09:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése